Begin je eigen portaalsite

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina dochters. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken op het moment dat u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is bovendien veilig in elkaar gezet.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Moedwillig schade aan uw website doen wordt zo een stuk lastiger. Een prima beveiligd startpaginascript is noodzakelijk aangezien men van buitenaf een gebruikersaccount kan aanmaken. In het artikel Startpagina aanmaken staat veel informatie over een recentelijk ontwikkeld startpagina script. Direct na het kopen kunt u het startpagina script downloaden. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. Naast links kunt u daarbij teksten en allerlei widgets plaatsen aan uw startpagina’s. Op de website van de developer vindt u een handleiding.

Als u dat wilt dan kunt u simpel een blokje met het meest recente nieuws plaatsen op een startpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. U voegt makkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, als u dat wilt. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Het is verder geen probleem om een aantal banners aan uw startpagina website toe te voegen.
Free Web Hosting