Een CMS website laten maken

Ook wanneer u niets over websites maken weet, is het mogelijk om een eigen website te beginnen. Dit is vrij eenvoudig te doen met de juiste hulpmiddelen. Gaat het om een website voor een stichting of een bedrijf? In beide gevallen kan er op professionele wijze een website worden samengesteld. Een CMS pakket installeert u op uw webhosting pakket. Uw website content zal door het CMS pakket in een database opgeslagen worden.

Veel CMS software is in de programmeertaal PHP geschreven. Het draaien van PHP scripts zal bij de meeste providers kunnen. Bij het kiezen van een webhosting pakket is het verstandig om dit toch even te checken. Het is verder een goed idee om na te gaan of u een database kunt aanmaken met het webhosting pakket.

Wanneer u nog op zoek bent naar een CMS pakket, kunt u Beheer website eens bekijken. Er wordt een handig content management systeem beschreven op die pagina. U kunt de demo gebruiken voor uw besluit of u het CMS pakket gaat kopen of niet.

Het is mogelijk om per afzonderlijke pagina de zoekwoorden en een meta beschrijving in te voeren. De meta gegevens worden door het content management systeem zodanig neergezet dat zoekmachines het oppikken. U kunt een klantenoverzicht aan uw website toevoegen, waarin u een klantlogo met een link naar de website van de klant kunt weergeven. U kunt per klant een verhaal plaatsen.

Het plaatsen van een banner is eveneens eenvoudig. Via de beheeromgeving is dat vrij gemakkelijk te doen. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. Vervolgens zal er automatische banner rotatie plaatsvinden.
Free Web Hosting