FBME bank problemen

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Activiteiten zijn gestaakt en verschillende bedrijfsonderdelen stopgezet. Aan het opnemen van geld zitten voorwaarden, wat het voor klanten lastig maakt dit te doen.

De bank screent haar klanten slecht en trekt hierdoor twijfelachtige klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN uit juli 2014. Dubieuze klanten zoals terroristische en criminele groeperingen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

De inkomsten lopen terug voor FBME Bank en door het nieuws willen veel klanten hun geld opnemen. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Via de website Central Bank Probes Local FBME Deals kunt u op de hoogte blijven van de situatie bij FBME Bank. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting