Het bouwen van uw eigen startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan tevens goed inzetbaar voor linkbuilding. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. De pagina Goede startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men daarbij een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan via de beheerpaneel simpel een dochterpagina updaten. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Voor een link kan op verschillende manieren worden betaald. Daarnaast plaatst u heel eenvoudig banners op uw site. U kunt bovendien affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting