Het realiseren van uw moderne portaalsite

Het zelf in elkaar zetten van een nieuwe startpagina website is niet lastig. Wel is het handig om daarbij gebruik te maken van een startpagina script. Maakt u van een dergelijk script gebruik, dan zult u nauwelijks verstand van de techniek nodig hebben. Het script is zo opgezet dat iemand met weinig technische kennis ermee overweg kan.

Wilt u een dergelijk script gaan gebruiken, lees dan de pagina eens door. Dat artikel bevat een verwijzing naar een site waar een dergelijk script te koop is. Met behulp van dat script is het heel gemakkelijk om een eigen startpagina website te bouwen. Het is belangrijk dat u de bronbestanden overzet naar uw webhostingpakket. Ook is het verstandig om een mooie domeinnaam te registreren bij uw webhosting, waarmee de site bereikbaar zal zijn.

Het aantal dochterpagina’s dat is aan te maken op uw startpagina website heeft geen limiet. Een dochterpagina zal vaak zijn beperkt tot slechts een enkel onderwerp. Het feit dat u voor een dochterpagina zelf het subdomein mag kiezen, biedt voordelen. Het is namelijk mogelijk om belangrijke zoekwoorden in het subdomein op te nemen. Het is daarnaast mogelijk om de belangrijkste zoekwoorden in te voeren per losse dochterpagina.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Het gecreëerde account kan men gebruiken om een eigen startpagina te registreren. Met een eigen account maakt men de nieuwe startpagina heel gemakkelijk aan. Naast links zijn er allerlei andere zaken toe te voegen aan de eigen startpagina. Ook widgets kunnen aan een dochterpagina worden toegevoegd. In het beheerpaneel zijn per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoektermen in te stellen.

Een beheeraccount geeft u niet alleen de rechten om dochterpagina’s aan te passen, maar ook de algemene instellingen van uw startpagina website. Zo kunt u eenvoudig en snel banners plaatsen die op iedere dochterpagina zichtbaar zullen zijn. Het aanpassen van het kleurenschema van uw advertentie website is ook eenvoudig te doen. Wanneer een aanvraag van een browser komt, zal het script de juiste startpagina erbij zoeken. Welke gegevens zullen worden uitgelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker worden getoond, wordt aan de hand hiervan bepaald.
Free Web Hosting