Houd uw bookmarks online simpel bij

Heeft u altijd al een eigen startpagina site willen beginnen, dan kan dat met een speciaal script. Er is daarbij geen sprake van een limiet op het aantal dochterpagina’s dat aangemaakt kan worden. U kunt bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina aan te maken en te beheren.

U kunt tevens speciale blokken zoals een weerkaart aan een dochterpagina toevoegen. U kunt de pagina Simpel uw bookmarks op een rij bekijken voor meer informatie over een PHP script waarmee u zelf een startpagina website kunt oprichten. Het script bevat een betaalkoppeling waarmee eenvoudig backlinks aangekocht kunnen worden door derden.

Online inkomsten generen is ook prima te doen met dit PHP script. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. Het script is voorzien van een betaalkoppeling. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Het script kunt u eenvoudig installeren op een webhosting pakket. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. Wilt u extra functionaliteit aan het script toevoegen? Dat kan eenvoudig via de scripttaal PHP.
Free Web Hosting