Maak uw eigen advertentiesite

Wilt u een eigen advertentiewebsite maken die ook eenvoudig te beheren is? Voor dat doel kan er perfect een PHP script ingezet worden. Adverteerders kunnen dan heel eenvoudig advertenties plaatsen op uw site. Hoe lang een advertentie zichtbaar blijft, kunt u dan zelf instellen. De advertentie zal worden gedeactiveerd na het door u aantal ingestelde dagen. Bij het plaatsen is het mogelijk een rubriek voor de nieuwe advertentie te kiezen.

Meer informatie over het gebruiken van een advertentie script kan worden ingewonnen via de pagina marktplaats cms. Waar een dergelijk script kan worden aangeschaft, weet u wanneer u de betreffende pagina heeft doorgenomen. Het script geeft u de mogelijkheid om een compleet functionerende advertentiesite op uw webhosting pakket te installeren. De website geeft u de mogelijkheid om online geld te verdienen.

Er kunnen diverse afbeeldingen door de adverteerders bij een advertentie worden toegevoegd. U heeft de mogelijkheid om in te stellen om hoeveel afbeeldingen het maximaal gaat. Foto’s worden automatisch naar het door u aangegeven bestandsformaat geconverteerd op de site. Per categorie op de advertentiesite kunnen de gegevens voor de search engines worden ingesteld.

Men kan via uw website eenvoudig reageren op advertenties via een reactieformulier die bij elke advertentie wordt weergegegeven. Verder kunt u de mogelijkheid bieden om een hyperlink of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. Er is een tarief voor deze aanvullende opties te rekenen. Het script geeft u de mogelijkheid om een koppeling met een payment provider te leggen.
Free Web Hosting