Nieuwe startpagina maken

Er is niet veel technische kennis nodig om een startpagina dochter te maken. Vaak kunt u gratis een dochterpagina aanmaken op een startpagina website. Wanneer u op een startpagina website een gebruikersaccount aanmaakt kunt u vervolgens inloggen en een startpagina samenstellen.

U kunt op de betreffende startpagina website vaak een registratieformulier vinden hiervoor. Na het aanmaken van het account kunt u simpel een nieuwe startpagina op de website toevoegen. U mag zelf het subdomein kiezen waar de startpagina komt te staan. Dit kiest u bij het aanmaken van de startpagina. Vaak moet u ook een titel invullen. Deze komt bovenaan de startpagina te staan. Het is een vrij eenvoudig proces dat u snel onder de knie zult hebben.

Een startpagina bestaat uit rubrieken. Deze dient u eerst te plaatsen. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. U mag in de rubrieken soms ook tekst en plaatjes toevoegen. Op deze manier wordt het mogelijk om reclamemateriaal aan uw startpagina toe te voegen. Geld verdienen met uw startpagina wordt zo mogelijk. Op Aanmelden startpagina kunt u meer lezen over de voordelen en mogelijkheden van zelf een startpagina samenstellen.

Met een startpaginascript kunt u links op uw eigen startpagina website verkopen. Het script kan doorgaans zelf zien of de betaling succesvol is verlopen. In veel gevallen zal dan ook de link direct worden geplaatst op de website. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. Zo houdt u zelf het heft in handen. U zit dan ook niet vast aan een minimum aantal links dat u dient te plaatsen. Hoe de website in elkaar steekt kunt u dan helemaal zelf bepalen.
Free Web Hosting