Realiseer betaalbaar een eigen startpagina site

Ontplooit u linkbuilding activiteiten, dan is een startpagina website erg nuttig. Links kunnen op de website binnen rubrieken worden ingedeeld. Via het beheerpaneel kunnen per afzonderlijke startpagina de relevante zoektermen worden ingevuld. De juiste zoektermen kunnen zo aan een individuele startpagina worden gekoppeld.

Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. U mag op een aantal van deze website gratis een eigen startpagina samenstellen. Houd er wel rekening mee dat er soms voorwaarden worden gesteld voor wat betreft het minimum aantal links op uw dochterpagina.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. Met een eigen startpagina website is dat te voorkomen. Daarover leest u op Een moderne startpagina website runnen meer. Een startpagina website kan relatief eenvoudig met behulp van een PHP script worden opgezet. U hoeft dan geen rekening met de voorwaarden van anderen te houden. Het is prima te doen om online aan uw startpagina website te verdienen. Het verkopen van betaalde links kan met uw startpagina website heel goed. Betalen voor een link, daar zal menig bezoeker voor kiezen om tijd te besparen. Bedrijven zullen vaak een budget hiervoor hebben. De waarde voor linkbuilding is dus niet het enige voordeel van een eigen startpagina website.
Free Web Hosting