Startpagina website opzetten info

Startpagina’s zijn nog altijd goed in te zetten voor linkbuilding. Startpagina’s zijn een typisch Hollands fenomeen. Zelf een startpagina website is dan daarnaast mogelijk. Daarvoor bestaan Nederlandstalige startpagina scripts. Over dergelijke scripts kunt u meer lezen op Eigen startpagina. Daar leest u hoe u een startpagina script in uw bezit kunt krijgen.

Er worden middels het startpagina script een aantal faciliteiten geboden voor het genereren van online inkomen. Middels een betaalkoppeling kunt u links verkopen en online betalingen daarvoor ontvangen. U kunt heel simpel de prijs van een backlink opgeven in het beheeromgeving van het startpaginascript. Er is verder een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon via uw browser. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Er kan daarbij nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

U kon het hierboven al lezen. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Het aanmaken van het laatste nieuws is niet ingewikkeld met behulp van een widget. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje toevoegen. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Het is behoorlijk gemakkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting