Uw eigen marktplaats beginnen

Maakt u van een advertentie script gebruik, dan zal het eenvoudig te doen zijn om een eigen marktplaats te beginnen. Op het beheergedeelte is via een speciaal formulier in te loggen. Voor het wijzigen van de instellingen van uw site kunt u het beheerdersaccount eenvoudig inzetten. Raadpleeg Uw eigen marktplaats beginnen voor meer informatie. U krijgt direct toegang tot de downloadpagina nadat u voor het marktplaats script betaald heeft. Het is mogelijk om de rubrieken zo aan te maken dat er voor de plaatsing van een advertentie moet worden betaald.

Het tarief is per individuele rubriek in te stellen. Wanneer er een nieuwe advertentie geplaatst wordt, zal meteen het nieuwe tarief in rekening gebracht worden. Hoe dit technisch in elkaar steekt, dat regelt het script allemaal voor u.

Bij iedere advertentie worden er een aantal formulieren weergegeven. Zo is er een formulier voor reageren op een advertentie. De reactie naar de adverteerder zal per e-mail naar hem toe worden gestuurd. Of men kan een klacht over een advertentie indienen bij de beheerder van de website. Bij het vermoeden van oplichting of fraude is dat een verstandige keuze. Een adverteerder kan meerdere foto’s toevoegen bij een advertentie.
Free Web Hosting