Uw nieuwe startpagina online zetten

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Het artikel Beheer linkpagina bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.
Free Web Hosting