Wat is een startpagina script?

Met een eigen startpagina kunt u alle kanten op. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Dit kan met een startpaginascript. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Startpagina aanmaken. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Het hoeft niet veel te kosten.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting