Affiliate geld verdienen via een eigen affiliate shop

Online inkomsten verdienen is simpel te doen via een affiliate website. U vindt in 1 van de onderstaande alinea’s een link naar een site waarop u een affiliate script kunt aanschaffen. Producten promoten wordt makkelijk nadat u zich heeft aangemeld bij een netwerk zoals Daisycon. U hebt met een affiliate script in now time uw eigen affiliate winkel in de lucht. Via de link in dit artikel schaft u een PHP script aan, waarmee het maken van een affiliate site uiterst makkelijk is.

Aanmelding bij een affiliate netwerk is daarbij een noodzakelijke stap. U kunt bij een affiliate netwerk de feeds ophalen waarbij het productaanbod automatisch kan worden bijgewerkt. U ontvangt een geldbedrag in uw account wanneer er via uw website vermelding een sale wordt gerealiseerd.

Een affiliate shop kunt u starten met het script dat u op kunt kopen. Het is daarnaast nodig om webhosting samen met een domeinnaam af te sluiten. Het registeren van een domeinnaam en het afsluiten van webhosting is daarnaast nodig. In het geval dat u hiervoor kiest zal de aanbieder het PHP script direct installeren op uw pakket.

Wilt u een blog aan uw webwinkel toevoegen, dan kan deze uitbreiding vanuit het script erbij worden gekocht. Om te beginnen met affiliate marketing geeft dit script u de juiste mogelijkheden. U kunt met een eigen affiliate webshop goed zorgen voor wat extra geld naast uw salaris. De in de affiliate feeds gebruikte rubrieken kunt u koppelen aan uw eigen rubrieken. U kunt op een gemakkelijke wijze productfeeds toevoegen binnen de affiliate winkel.
Free Web Hosting