Hoe maak je een startpagina

Met een CMS systeem wordt het beheer van uw website sterk vereenvoudigd. Heeft u geen verstand van de techniek, dan maakt een CMS programma het voor u alsnog mogelijk om te werken aan uw eigen site. Veranderingen brengt u middels een bijzonder daarvoor bedoeld beheergedeelte aan. Uw verandering zal direct worden doorgevoerd.

Middels de beheerpaneel voert u wijzigingen erg eenvoudig door. Heeft u wel oor naar zo een CMS pakket? De pagina CMS website voorziet u van meer informatie. Een CMS pakket is met behulp van die pagina gemakkelijk aan te schaffen. Het beheer van de eigen website wordt hiermee een stuk eenvoudiger. U hoeft dan ook geen ontwerper voor de layout in te huren. Een opmaak kan worden gekozen uit de meegeleverde layouts.

Andere gebruikers zijn met behulp van de beheeromgeving simpel aan te maken. Op deze slimme is samen bouwen aan de website een mogelijkheid. Per gebruikersgroep zijn de rechten gemakkelijk instelbaar. Het CMS kan gemakkelijk op uw webruimte geïnstalleerd worden. Het is nodig dat u PHP scripts kunt draaien op uw webruimte. Het toevoegen van een database moet bovendien mogelijk zijn. U kunt eventueel voorbeeldpagina’s laten aanmaken.

U installeert het script op een makkelijke verstandige op uw webhosting pakket. U moet wel PHP scripts kunnen draaien en een database kunnen gebruiken. Het installatie script kan voorbeeldpagina’s voor u aanmaken als gewenst. Onder andere een contactformulier wordt er dan aangemaakt op uw website.
Free Web Hosting