Een nieuwe startpagina maken

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Startpagina beheer. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting