Een nieuwe marktplaats runnen

Online inkomsten genereren kan met bijvoorbeeld een advertentie website. Een optie is om banners bovenaan de website toe te voegen. Ook is het mogelijk om rubrieken toe te voegen waarvoor adverteerders dienen te betalen wanneer een nieuwe advertentie wordt toegevoegd. Verder kunt u topadvertenties op uw advertentiewebsite aanbieden. Een topadvertentie blijft een tijdje bovenaan staan in het overzicht van advertenties.

Heel moeilijk is het niet om een eigen advertentie website te beheren. Voor het aanpassen van uw website via het beheerpaneel is nauwelijks kennis van de techniek nodig. De kleuren van uw website kunnen bijvoorbeeld worden gewijzigd. Er is een apart zoekscherm waarmee een bezoeker eenvoudig naar advertenties kan zoeken.Door een reeds bestaand PHP script te kopen, realiseert u een tijdsbesparing. Het programmeren van een script daar hoeft u zelf namelijk geen tijd meer in te stoppen op dat moment. U zult bij het kopen van een reeds bestaand PHP script minder geld kwijt zijn dan wanneer u een PHP programmeur inhuurt. Mocht er iets mis zijn met het script, dan heeft u een aanspreekpunt bij een kant en klaar script.

Is een kant en klaar script precies wat u zoekt? Bezoek dan het artikel Nieuwe advertentiesite bouwen. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. De betaling dient online te worden gedaan. De bestanden downloaden kan meteen zodra u heeft betaald. Ook ontvangt u per e-mail de link. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. Het 2e scherm geeft u de mogelijkheid om de databaseverbinding in te stellen. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.
Free Web Hosting