Maak een lijst van je favoriete sites

U kunt startpagina’s heel makkelijk inzetten voor linkbuilding. Links die naar uw website wijzen, dragen bij aan de positionering van uw site binnen Google. U kunt een startpagina met links oprichten bij een bestaande website. Een andere optie is het zelf in elkaar zetten van een startpagina site.

Op een startpagina kunt u verschillende widgets plaatsen. Een voorbeeld is een nieuwsblokje. Wilt u een script voor het beheren van een eigen startpagina website, dan kunt u Gemakkelijk uw favoriete sites op een rijtje eens raadplegen. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

U kunt met het script inkomsten genereren. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. Na de betaling zal een link direct in de gekozen categorie worden geplaatst. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Het script kan makkelijk op uw hosting worden geïnstalleerd. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. U kunt het script verder uitbreiden met PHP wanneer u dat zou willen.
Free Web Hosting