Wat is een startpaginascript?

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u maakt gebruik van Google Ads. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Maak uw eigen startpagina. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting