Snel een eigen startpagina site oprichten

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het is niet noodzakelijk om aparte folders aan te maken voor de subdomeinen van de dochterpagina’s. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. De links op hoe maak ik een startpagina leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Via het beheerpaneel zijn alle zaken rondom uw website eenvoudig aan te passen. U past bijvoorbeeld aan hoeveel het aanmelden van een nieuwe link kost. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Is er een betaalde link door iemand toegevoegd? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.
Free Web Hosting