Een mooie startpagina bouwen

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u hoe maak je een startpagina doornemen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting