Makkelijk een moderne portaal website bouwen

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Per verkoop ontvangt u dan een vergoeding. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Affiliate marketing is met een startpagina website heel makkelijk te doen. Ziet u dat wel zitten, lees dan snel verder.

Op een aantal websites is te lezen hoe u dat moet aanpakken. De pagina Aanmelden startpagina vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Het grote voordeel van zo een script kopen is dat u zelf niet hoeft te programmeren. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. Als websitebeheerder kunt de prijs van een link heel gemakkelijk instellen. Na het aanmelden van een nieuwe link kan er direct voor worden betaald. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. Van uw kant is er geen handmatige actie vereist.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. U kunt het zo instellen dat op een bepaalde plek de ene keer de ene banner getoond wordt en de andere keer de andere. Het is overigens geen enkel probleem om eigen banners toe te voegen aan uw startpagina website. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. U kunt tevens allerlei nieuwsfeeds toevoegen aan uw startpagina website.

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. Tijdens het installeren van het PHP script heeft u de mogelijkheid om de inloggegevens voor de beheeromgeving door te geven.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Het inloggen verloopt via een PHP inlogsysteem. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.
Free Web Hosting