Begin uw eigen advertentie website

Er is een zekere kans dat u graag uw eigen advertentie website wilt maken, maar geen programmeerkennis heeft. Hiervoor bestaat een oplossing. Een betaalbare optie is het aanschaffen van een al bestaand script voor het bouwen van een advertentie website. U kunt over een advertentie script meer lezen op de pagina advertentie script. Het artikel bevat een verwijzing naar een betaalbaar advertentie script.

In principe is een advertentie plaatsen gratis, maar u kunt voor plaatsing in verschillende rubrieken een bedrag rekenen. Per losse rubriek is de prijs van de plaatsing van een nieuwe advertentie te bepalen. Nadat u een prijs heeft aangepast via de beheeromgeving, wordt direct de nieuwe prijs gerekend bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Nadat u de nieuwe prijs heeft ingevuld is er geen extra actie nodig om de nieuwe prijs overal door te voeren.

Een verandering doorvoeren zal kinderspel blijken. Met behulp van het beheerpaneel is een wijziging heel eenvoudig door te voeren. De inloggegevens voor uw beheerdersaccount kunt u zelf instellen tijdens het installeren. Het zal zo geen probleem zijn om beheertaken uit te voeren op de advertentie website. wachtwoordherstel. De instructies zult u ontvangen op het e-mailadres dat gekoppeld is aan het account.

Er zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie. Daar is eventueel een limiet op in te stellen via het beheergedeelte. Een bezoeker kan eenvoudig door de foto’s bij een advertentie bladeren. Daarbij kan er op een zogeheten thumbnail worden geklikt om een grote versie van een afbeelding tevoorschijn te halen.

Is het wachtwoord van uw account kwijt? Maak u niet druk. Het wachtwoord kunt u resetten via het inlogformulier van de beheeromgeving. Van deze optie kunnen adverteerders eveneens gebruik maken. Op het in het marktplaats script bekende e-mailadres ontvangt de adverteerder de vervolgstappen bij een wachtwoordherstel.
Free Web Hosting