Het maken van je eigen startpagina website

Op een startpagina dochter kunt u niet alleen maar links plaatsen. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Bent u in het bezit van een startpaginascript, dan kunt u zelfs een eigen startpagina website runnen. Zou u graag willen weten wat met zo een script mogelijk is, dan verwijs ik u naar het artikel Eigen startpagina. Een startpagina script kan worden gekocht met behulp van een link op die pagina.

Het script biedt een aantal opties om middels het internet geld te verdienen. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. De prijs van een link is in de beheeromgeving enorm gemakkelijk in te stellen. Het instellen van de betaalkoppeling is niet zeer ingewikkeld.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon met behulp van uw browser. U kunt bannerruimte verhuren, maar daarbij een Adsense blok is snel toegevoegd. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Nuttig zijn startpagina’s verder wanneer u linkbuilding activiteiten verricht. Een startpagina website bestaat uit verschillende dochterpagina’s. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Tijdens het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Per afzonderlijke rubriek op een startpagina kunt u een stuk tekst toevoegen over het betreffende thema.

Op deze pagina kon u het alvast eerder lezen. Naast links kunt u verder allerlei andere componenten plaatsen. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Bovendien zal het aanmaken van een poll geen probleem zijn. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat via het beheerpaneel enorm eenvoudig gedaan.
Free Web Hosting