Een nieuwe startpagina website ontwikkelen

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is eenvoudig middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor amper geld al aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is uiterst interessant voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Middels het artikel Aanmelden startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het plaatsen van een database bestaan. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men daarbij een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Met behulp van het beheerpaneel past men een dochterpagina heel simpel aan. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. Het is uiterst simpel om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting