Eigen website laten maken

Wilt u een website in elkaar zetten? Voor het maken van een website zijn diverse opties. U kunt een online platform kiezen voor het maken van de nieuwe website. U kunt verder gebruik van eigen webhosting maken om uw site op te bouwen. De tool die u dan installeert, wordt een content management systeem genoemd.

Zou u graag een CMS gebruiken voor het bouwen van uw website? Het is dan verstandig om een webhosting pakket aan te schaffen en een domeinnaam te registreren. Het voordeel van CMS software is dat u meer mogelijkheden heeft wat betreft uitbreiden. Bij een website builder loopt u tegen een beperking aan qua mogelijkheden. U bent afhankelijk van de mogelijkheden die de aanbieder geprogrammeerd heeft. Daarover is op Systemen voor site bouwen meer informatie te vinden.

Zou u graag een CMS gebruiken voor het bouwen van uw website? Dan is het ook raadzaam om webhosting af te sluiten en een eigen domein te registreren. Bij CMS pakketten heeft u heel veel mogelijkheden wat betreft uitbreidbaarheid. Bij een website builder loopt u tegen een beperking aan qua mogelijkheden. U bent erg afhankelijk van de aanbieder van het platform. De bestanden van het content management systeem kunt u eenvoudig op de webruimte plaatsen. Gedurende het 1e bezoek wordt het installatiescript aangeroepen. U kunt tijdens het installeren verschillende website instellingen doorgeven.
Free Web Hosting