Startpagina script

Via verschillende websites kunt u een eigen startpagina creeren. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Op de meeste pagina'€™s zal een apart subdomein voor uw startpagina worden aangemaakt. Een startpagina biedt ook de mogelijkheid om links te ruilen met anderen.

U moet zich eigenlijk een georganiseerde lijst met links voorstellen. De links worden gesorteerd op onderwerp. Men kan per onderwerp een categorie aanmaken op de startpagina. Links over hetzelfde onderwerp staan zo dicht bij elkaar. Dit is voor de bezoeker fijn. Ook de zoekmachines moeten weten waar uw links over gaan en zij gebruiken onder andere de rubriektitel. Kies voor de rubrieken altijd voor titels met daarin de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Meer informatie inwinnen kan via deze link: CMS systeem. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. U kunt Google Adsense plaatsen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag. Startpagina'€™s zijn goed voor zoekmachine optimalisatie. Nog beter is wanneer u een startpaginascript gebruikt.

Free Web Hosting