Maak uw eigen startpagina

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Onder andere de tekst Eigen Startpagina is erover te vinden. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting