Het opzetten van een eigen portaalsite

Startpagina websites bieden nog altijd een nuttig platform voor linkbuilding. Men maakt daar dan verder gretig gebruik van. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. U kunt meer lezen op hoe maak ik een startpagina wanneer u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Daar leest u hoe u een startpagina script in uw bezit kunt krijgen.


Het genereren van inkomsten online is prima te doen met een startpaginascript. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript simpel gemaakt. Het bedrag dat u voor een backlink vraagt vult u in de beheergedeelte in en het startpagina script regelt de rest voor u. Er is verder een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Het verhuren van bannerruimte is een interessante optie die u met het startpaginascript heeft. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met nauwelijks technische kennis ermee kan omgaan.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s enorm handig. Dikwijls heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Tijdens het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. U kunt op deze slimme de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Het is mogelijk om in een categorie nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

We brachten u er eerder al van op de hoogte. Extra widgets plaatsen is een mogelijkheid die u steeds vaker ziet. Het toevoegen van het laatste nieuws is niet gecompliceerd met behulp van een widget. Daarbij een poll is eenvoudig geplaatst. Met het script kunt u een dergelijke widget erg simpel op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Er is geen speciale kennis nodig. Het is behoorlijk simpel om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting