Maak een mooie startpagina website

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. Op een groot aantal sites is het maken van startpagina links al gratis te doen. Een andere mogelijkheid is het beginnen van uw eigen startpagina website. Niet alleen kunt u er uw links op kwijt. Tevens kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. Op deze slimme haalt u de kosten er snel weer uit. Het toevoegen van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Op deze verstandige plaatst u simpel het meest recente nieuws op uw website. Er bestaan diverse RSS feeds die u zeer makkelijk aan uw website toevoegt. Zodat u per dochterpagina bovendien passend nieuws kunt tonen wanneer u dat wilt.

De kans is groot dat tevens u met een startpaginascript overweg kunt. U kunt via alle benodigde dingen vinden. Het installeren is niet erg lastig. U hoeft niets te weten over programmeren of websites maken. Weet u niets over programmeren, dan is het startpagina script voor u een ideale oplossing. De ondersteuning voor PHP scripts staat bij de meeste hosting pakketten standaard al aan. Registreren op uw website is daarnaast mogelijk met behulp van een registratieformulier. Dit geeft bezoekers de optie om zelf een startpagina aan te maken. Tevens kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Bovendien kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn daarbij de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. Het plaatsen van banners op uw startpagina website is enorm gemakkelijk. Advertentieruimte verhuren wordt zo een optie. Maar u kunt zeker weten bovendien een Google Adsense blokje neerzetten. Alvast met alvast kunt u er alle kanten mee op.
Free Web Hosting