Je eigen marktplaats bouwen

Zelf een marktplaats website beheren kan met een advertentie script heel eenvoudig. Via een speciaal daarvoor bedoeld inlogformulier logt u in. Eenmaal ingelogd, dan kunt u als u beheerrechten heeft alles aanpassen. Raadpleeg Een marktplaats gemakkelijk beginnen voor meer informatie. U kunt het marktplaats script online aanschaffen en na de aanschaf kunt u het direct downloaden. Als u dat wilt dan kunt u rubrieken op uw site zo instellen dat voor advertentieplaatsing betaald moet worden.

Per losse categorie kan de prijs worden ingesteld. Bij het aanmaken van een nieuwe advertentie zal dan direct de nieuwe prijs worden gehanteerd. U hoeft niet veel verstand van de techniek te hebben voor deze aanpassing.

Vanuit elke advertentie op de website zijn een aantal standaardformulieren eenvoudig aan te roepen. Zo kan men met het grootste gemak op een advertentie reageren met behulp van een reactieformulier. Men voert het formulier in en na het versturen ontvangt de adverteerder per e-mail de reactie. Of men kan een klacht over een advertentie indienen bij de beheerder van de website. Bij het vermoeden van oplichting of fraude is dat een verstandige keuze. Een adverteerder kan meerdere foto’s toevoegen bij een advertentie.
Free Web Hosting