Begin uw eigen startpagina website

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is simpel met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor amper geld reeds aanschaffen. Waar het bij een startpagina vooral om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Via het artikel Portaalsite maken info kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. Het startpagina script is simpel te installeren op uw webruimte.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men daarbij het subdomein zelf kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Via het beheergedeelte past men een dochterpagina zeer eenvoudig aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Er kan op verschillende manieren worden betaald voor een link. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt daarnaast affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting