Een nieuwe startpagina online zetten

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. De dochterpagina’s worden vaak per thema aangemaakt. U kunt zonder extra kosten een nieuwe startpagina samenstellen. Websites hiervoor kunt u in Google zonder al te veel moeite vinden.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Om het overzichtelijk te houden is het raadzaam om per onderwerp een rubriek aan te maken op de startpagina.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Startpagina beheer. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Om zelf een startpagina website op te zetten raden wij u aan om op zoek te gaan naar een goed startpaginascript. Niet zo lang geleden is er nog een nieuw startpaginascript ontwikkeld. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Heden ten dage is het belangrijk dat u onderscheidend bent met uw startpagina. Een aantal informatieve teksten en afbeeldingen toevoegen kan nuttig zijn om een stukje onderscheidendheid in te bouwen. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Wordt uw pagina goed bezocht, dan zou het zonde zijn om hier geen inkomsten uit te halen.
Free Web Hosting