Je eigen startpagina bouwen

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. Via een eigen startpagina kunt u linken naar uw website. Links verwezenlijken een stijging van uw positie in de zoekresultaten van de zoekmachines. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Een goede startpagina kan zelfs voor een extra zakcentje zorgen. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. Er zijn voldoende bedrijven die willen betalen voor een link op uw dochterpagina. Dan moet u natuurlijk wel af en toe uw startpagina updaten.

Er zijn voldoende kanten waar u heen kunt. Vooral met uw eigen startpagina website. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Bouw een eigen startpagina. Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. Er is geen kennis van HTML nodig.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Je eigen startpagina maken. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Free Web Hosting