Site beheer systeem

Wilt u dat eventuele klanten uw bedrijf via het internet kunnen vinden, dan speelt de zakelijke website een relevante rol. Er zullen een aantal dingen nodig zijn voor het realiseren van een zakelijke website. Zo zult u webhosting moeten aanschaffen. Ook is het belangrijk dat u een domeinnaam kiest. Het is daarbij raadzaam om voor het beheer van uw website gebruik te maken van een CMS pakket.

Op het moment dat u meer over CMS software zou willen lezen, dan raad ik u graag het doornemen van Hulpmiddelen voor site bouwen aan. Het beheergedeelte geeft u de optie om uw website eenvoudig te wijzigen. U moet inloggen voordat u wijzigingen kunt aanbrengen. De beheeromgeving heeft een logische indeling, corresponderend met de voorkant van de website.Het is eenvoudig om met behulp van het menu het juiste beheerscherm te vinden, om uw aanpassing te kunnen doorvoeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Er wordt u tevens gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Wijzigingen zijn met dit account heel makkelijk aan te brengen aan uw zakelijke website.

Misschien zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. Dat is met het CMS systeem gemakkelijk te doen. Het CMS systeem biedt faciliteiten voor het verkopen van digitale producten. Daarnaast kan de betaling middels uw website verlopen. Digitale producten zijn nadat de betaling is gelukt, meteen te downloaden. De tekst van de e-mail die naar de koper wordt verstuurd, kunt u aanpassen.
Free Web Hosting