Ontwikkel uw nieuwe portaalsite

Daarnaast krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze gemakkelijk opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de correcte dochterpagina tonen aan de bezoeker. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een dergelijk script is voor amper geld al aan te schaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft het inlogsysteem daarnaast zo veilig mogelijk gemaakt.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de content van de juiste dochterpagina zien. Is een startpagina script voor u interessant? U kunt dan eens hoe maak je een startpagina doornemen. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat daarnaast betaalbaar is. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Op de website van de web developer vindt u een handleiding.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. U kunt categorieën verder voorzien van stukjes informatieve tekst. U voegt eenvoudig het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, wanneer u dat wilt. Met het startpagina script is het tevens mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.
Free Web Hosting