Je moderne startpagina website realiseren

Voor een aantal soort websites is het noodzakelijk om een speciaal CMS programma te gebruiken. Onder andere bij startpagina websites is dit geval. Zonder extra programmeerwerk zal het bouwen van een startpagina website met een regulier CMS systeem lastig zijn. Wat u nodig heeft is een zogeheten startpagina script. In dit artikel kunt u daar meer over lezen.

Voor het gebruik van het script maakt niet uit of u wel of geen verstand van de techniek heeft. Een betaalbaar script kan via de pagina Eigen startpagina worden gevonden. U kunt het script online kopen. Als de betaling zonder problemen is verlopen, zult u direct de bestanden van het script kunnen downloaden. De website zal u na de betaling doorverwijzen naar de download pagina. Per e-mail ontvangt u de link ook nog eens.

Er kunnen ook andere componenten worden toegevoegd naast linkblokken. Via een startpagina script kan men vandaag de dag ook diverse widgets plaatsen. Denk aan een nieuwsblok. U kunt ook een categorie aanmaken die een overzicht van de laatst gewijzigde dochterpagina’s weergeeft.

Het is altijd mogelijk dat een wachtwoord wordt vergeten. Het aanvragen van een nieuw wachtwoord is een zeer eenvoudige handeling. Na de aanvraag voor een wachtwoordherstel zullen de instructies naar het e-mailadres van de betreffende beheerder worden gestuurd. Het is het e-mailadres dat de beheerder bij het aanmaken van een nieuw account moet invoeren in het registratieformulier.

Bezoekers kunnen links aanmelden via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. Daarbij kan men de URL opgeven waar een link terug is geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om bezoekers voor een link te laten betalen. Een betaalkoppeling maakt het mogelijk dat men via uw website direct kan betalen voor de link. Het script zal na een succesvolle betaling automatisch de aangemelde link toevoegen.
Free Web Hosting