Beheer van een startpagina

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Een mooie startpagina samenstellen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. U kunt de wens hebben om een grote hoeveelheid tekst te plaatsen op een startpagina. En juist weinig links. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting