Bouw je eigen startpagina

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Via het artikel Bouw eigen startpagina kunt u meer er over lezen. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Tenslotte nog een handige tip. Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting