Wilt u een eigen advertentie website runnen?

Er zijn verschillende CMS scripts waarmee u een bepaald type site kunt maken. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Een onderdeel van dit PHP script is het control panel. U kunt de kleuren bijvoorbeeld wijzigen via de beheeromgeving. De pagina https://vrolijkinternetservices.nl/product/marktplaats-script/ voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. U kunt via een FTP verbinding de bestanden kopiëren naar de server. Tijdens de eerste keer dat u de site bezoekt, zal het installatieprogramma worden geactiveerd. U geeft de belangrijkste gegevens van uw nieuwe advertentiesite door tijdens de installatie. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Als u dat niet wilt, is het niet nodig om HTML of CSS code in elkaar te zetten. Meestal zal men gebruik maken van een rich text editor. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Voor het doen van het beheer van uw website middels een content management systeem is geen enkele technische kennis nodig. U kunt via het beheerpaneel enorm eenvoudig een aanpassing doorvoeren. De verschillende beheerschermen gaan over een specifiek onderdeel van de website. U weet na een tijdje waar ieder scherm voor bedoeld is.
Free Web Hosting