Begin een eigen portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken op het moment dat u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Het startpaginascript is eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is bovendien veilig in elkaar gezet.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Omdat men makkelijk een gebruikersaccount kan creëren, is genoeg beveiliging van groot belang voor uw startpagina website. Op de pagina Begin een moderne startpagina website wordt een prima startpagina script genoemd. Direct na het kopen kunt u het startpagina script downloaden. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. Naast links kunt u tevens teksten en allerlei widgets plaatsen aan uw startpagina’s. Op de website van de developer vindt u een handleiding.

Op het moment dat u dat wilt dan kunt u simpel een blokje met het meest recente nieuws toevoegen op een startpagina. Het toevoegen van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. U voegt makkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, als u dat wilt. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje of knop aan een dochterpagina toevoegen.
Free Web Hosting