Moderne PHP startpagina website maken

U kunt een eigen startpagina website snel bouwen met behulp van een speciaal PHP script. Het is simpel te doen met een startpaginascript. Er wordt van uw kant niet verwacht dat u verstand heeft van websites maken. Zelf een startpagina website bouwen ligt zo binnen uw handbereik. Wilt u een RSS feed toevoegen op een dochterpagina, dan is dat makkelijk te doen.Een RSS feed op een dochterpagina aanmaken is enorm gemakkelijk. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. Een RSS feed aanmaken aan uw website is niet lastig. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Ziet u dat wel zitten, dan kunt u eens bekijken. Met het verkopen van links via uw nieuwe startpagina website kunt u de aanschafkosten heel gemakkelijk weer terugverdienen. U kunt per link rubriek de kleuren enorm eenvoudig veranderen. Het is heel gemakkelijk om een nieuwe link categorie toe te voegen. Registreren op uw website is bovendien mogelijk met behulp van een registratieformulier. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om zelf een startpagina aan te maken. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. Ook kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn ook de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Ook kunt u knoppen aanmaken op uw startpagina als u dat zou willen. Bovenaan uw website kunt u nog een Google Adsense blokje plaatsen. Of een banner. U kunt per sale betaald worden op affiliate basis. Advertentieruimte verhuren voor een reeds bedrag is een alternatief. Dat laatste is verstandig op de doen in het geval dat u graag zekerheid heeft qua inkomsten. Voor een vaste periode ontvangt u dan een alvast bedrag.
Free Web Hosting