Nieuws FBME Bank

Momenteel gaat het met de FBME bank in Tanzania en in Cyprus niet goed. Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Er zijn bedrijfsonderdelen gesloten. Ook zijn verkoopactiviteiten stopgezet. Aan het opnemen van geld zitten voorwaarden, wat het voor klanten lastig maakt dit te doen.

Uit een rapport blijkt dat de screening door FBME slecht is en daardoor dubieuze klanten worden aangetrokken. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Het rapport van FinCEN in 2014 heeft tot gevolg gehad dat FBME Bank onder bewindvoering is geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Het zou kunnen dat de bank hierdoor niet langer kan blijven voortbestaan. Daar komt bij dat de klantenservice geen goede hulp biedt.

Op de website US authorities sleepwalked into shuttering FBME kunt u meer lezen over de problemen bij FBME Bank. Mocht u zelf klanten zijn bij FBME Bank dan geeft het artikel tips over mogelijke vervolgstappen.
Free Web Hosting