Een nieuwe startpagina maken

Het is niet heel moeilijk om een Nederlandse startpagina in elkaar te zetten. Vaak kunt u gratis een dochterpagina aanmaken op een startpagina website. Nadat u een gebruikersaccount heeft aangemaakt kunt u met uw account een nieuwe startpagina aanmaken in het beheerpaneel.

U kunt op de betreffende startpagina website vaak een registratieformulier vinden hiervoor. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. U voert het gewenste subdomein in en wanneer deze niet bezit is, wordt uw startpagina voor u aangemaakt. Meestal moet u ook een titel invoeren. Het aanmaken van een nieuwe startpagina is vrij eenvoudig te doen. Ook als u niets van websites maken weet.

Een startpagina bestaat uit rubrieken. Deze dient u eerst te plaatsen. De links worden hierin geplaatst. Een startpagina kan ook tekst en afbeeldingen bevatten. Zo kunt u op een aantal sites reclamemateriaal plaatsen. Zo kunt u ook een inkomen genereren met uw startpagina. Neem het artikel Een nieuwe startpagina bouwen door wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een eigen startpagina.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Zodra er is betaald kan het script dit vaak zien. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Tevens is er een startpaginascript nodig hiervoor. Zo houdt u zelf het heft in handen. Een ander kan dan niet beslissen over het aantal links op uw startpagina. U heeft het dan volledig zelf voor het zeggen.
Free Web Hosting