Snel een moderne startpagina site realiseren

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? De links op Maak professioneel een moderne startpagina website leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. En het kleurschema van uw voorpagina is daar bijvoorbeeld aan te passen. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.
Free Web Hosting