Het opzetten van je nieuwe portaalsite

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? U kunt hier meer daarover lezen. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. De links zijn per onderwerp gecategoriseerd. Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Zo zal de dochterpagina overwegend links over dat ene onderwerp bevatten.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Dit kan echter best enige tijd kosten. Wilt u direct aan de slag, dan kunt u een kant en klaar startpaginascript kopen. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Je eigen portaalsite bouwen. Een kant en klaar startpaginascript zorgt ervoor dat u zelf geen PHP script meer hoeft te ontwikkelen. U heeft daarnaast een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. Widgets plaatsen op de dochterpagina’s is uiterst eenvoudig gedaan. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het aanmaken van een nieuwe dochterpagina. Het is bovendien mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Gaat u over tot de aankoop van een kant en klaar startpagina script? Per afzonderlijke rubriek is er meestal de optie om de metagegevens in te stellen. Voor iedereen die iets doet met zoekmachine optimalisatie, is een startpagina script zeer interessant. U heeft de mogelijkheid om tekst met belangrijke zoekwoorden aan te maken bij een categorie. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks met behulp van uw startpagina website. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Bovendien is het aanmaken van banners op uw site vrij eenvoudig. Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat uiterst makkelijk kunt doen. Het startpagina script dat in het vermelde artikel wordt genoemd, bevat een banner rotator.
Free Web Hosting