Stoppen met blowen afkickverschijnselen

Voor veel blowers is wiet roken iets dat er gewoon bijhoort. Dat sommigen dagelijks blowen is dan ook niet vreemd.

Het is aan te raden soms eens wat anders te gaan doen dan een joint opsteken. Het is niet de bedoeling van deze tekst om u het blowen te verbieden, maar om u bewuster te maken. Uiteraard weet u zelf als geen ander of bijsturing nodig is. En blow nooit voordat u iets belangrijks te doen hebt.

Van de mensen die van blowen productiever worden zijn er niet veel. Vaak wordt u minder productief erdoor. De passiviteit zorgt ervoor dat u dingen gaat uitstellen. Of u gaat veel slechter presteren op het werk.

Blowen heeft tot gevolg dat u dingen die pas gebeurd zijn sneller vergeet. Het doet het kortetermijngeheugen geen goed. Wilt u dingen weer goed kunnen onthouden dan zult u moeten stoppen met blowen. Mensen die gestopt zijn vinden het heerlijk om dingen weer te kunnen onthouden.

Op het moment dat de schadelijke effecten zichtbaar worden, kan stoppen met blowen uitkomst bieden. Voor informatie hierover is stoppen met blowen de moeite waard. Het is geschreven door een ex-cannabisgebruiker.

Wie wil stoppen met blowen kan dit beter niet voor zich uitschuiven. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste stappen gaat zetten. Dat houdt in dat u een stopdatum zult moeten kiezen. Pas dan is er echt sprake van stoppen met blowen.
Free Web Hosting