Een nieuwe portaalwebsite beheren

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Op aanmelden startpagina staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Voor dat script kunt u online betalen. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

Er worden statistieken bijgehouden: van iedere link is het aantal kliks bekend. Welke websites vaak bezocht worden en welke niet, is zo eenvoudig op te vragen. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.
Free Web Hosting