Startpagina beheer

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. In principe kunt u ze laten staan. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Het is een goed idee om ook videomateriaal aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. In aanmelden startpagina vindt u meer van dergelijke tips.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting