Portaalsite samenstellen informatie

Startpagina dochters zijn tegenwoordig meer dan alleen maar een lijst met links. Het plaatsen van andersoortige widgets is steeds vaker mogelijk. Ook is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. Als u daarin interesse heeft, kunt u Startpagina script eens doornemen. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

Geld verdienen met het betreffende startpagina script is goed te doen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. U kunt enorm eenvoudig de prijs van een backlink opgeven in het beheergedeelte van het startpaginascript. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. Verder eventuele custom code voor banners kunt u makkelijk invoeren. Het zal u verbazen hoe simpel u dat regelt.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s uiterst handig. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Het gewenste subdomein kan gedurende het plaatsen van de startpagina worden opgegeven. Zo kan bovendien het subdomein zoekwoorden bevatten die belangrijk zijn voor uw sites. Binnen iedere categorie op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom relevante zoektermen.

U kon het hierboven reeds lezen. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Wilt u een poll plaatsen? Met het script kunt u een dergelijke widget heel eenvoudig op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. De kleuren van de startpagina website wijzigen is ook zeer makkelijk.
Free Web Hosting